AFAIC


AFAIC INS Castellet QUI SOM?

L鈥橝ssociaci贸 de fam铆lies d’alumnes de l鈥橧nstitut Castellet 茅s una associaci贸 sense afany de lucre amb la missi贸 d鈥檌ntentar millorar la qualitat educativa i la conviv猫ncia dels nostres fills en col路laboraci贸 permanent amb el professorat i l鈥檈quip directiu del centre. La nostra participaci贸 茅s volunt脿ria, i per aix貌 animem a totes aquelles fam铆lies a associar-se perqu猫 aix铆 serem una entitat m茅s s貌lida i participativa. 

COMPROM脥S DE L鈥橝SSOCIACI脫

L鈥橝FAIC tamb茅 est脿 compromesa amb millorar la comunitat educativa en general, per aix貌 tamb茅 participem activament en el Consell Escolar, el Consell Escolar Municipal i en altres entitats municipals. 

QU脠 FEM? 

  • Coordinaci贸 dels pares i mares delegats. 
  • Lloguer de guixetes. 
  • Tallers d鈥檃jut a l鈥檈studi per alumnes d鈥橢SO (TEA)
  • Tallers de refor莽 per alumnes de batxillerat
  • Confecci贸, tramitaci贸 i repartici贸 d鈥檃gendes personalitzades INS CASTELLET a tot l’equip docent i els/les alumnes
  • Organitzaci贸 d’activitats per a les fam铆lies (tallers, xerrades, assemblees…)
  • Activitats per l’alumnat INS CASTELLET(si s鈥檈scau)
  • Col路laboracions amb l鈥橧nstitut: premis Sant Jordi, orles, revista, cinema en curs, activitats 4rt ESO per final de curs, etc. 
  • Compartim la informaci贸 de l鈥檌nstitut a trav茅s de les xarxes socials.

ANIMEU ALS/LES VOSTRES PARES/MARES A SER SOCIS!
La Junta directiva anima a totes les fam铆lies a participar activament aportant idees i opinions per millorar la qualitat educativa dels nostres fills i del centre.

CONTACTE
Correu electr貌nic: 
afainscastellet@gmail.com
WhatsApp 722 21 35 60

LLOGUER D鈥橝RMARIETS
L鈥橝FAIC posa a disposici贸 dels alumnes de tot el centre el lloguer d鈥檃rmariets.
A principi de curs, trobareu una nota informativa penjada a la porta del despatx de l鈥橝FAIC.
El lloguer dura un curs lectiu. No es fan lloguers parcials ni cancel.lacions parcials, l’import sempre 茅s 铆ntegre, independentment de la data de lloguer o la de cancel.laci贸. Aix貌 facilita que el preu sigui molt ajustat.

Aproximadament, a principi de curs, es lliuraran les claus i el cadenat, que haureu de retornar a final de curs.

REFOR脟 DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS: L鈥橝FAIC ofereix als alumnes de batxillerat i cicles formatius classes de refor莽. Per tal d’accedir a aquestes classes, heu de comentar-ho amb el/la vostre/a tutor/a, i despr茅s posar-vos en contacte amb l鈥橝FAIC a trav茅s del correu electr貌nic. Us enviarem un formulari per tal d鈥檃puntar-vos.
Per m茅s informaci贸 …


TALLER D鈥橝JUT A L鈥橢STUDI L鈥橝FAIC, en col路laboraci贸 amb el Pla Educatiu de l鈥橢ntorn, ofereix als alumnes d鈥橢SO uns tallers per ajudar-los a estudiar i a fer els deures (TEA). Per tal d鈥檃ccedir a aquestes classes, heu de comentar-ho amb el/la vostre/a tutor/a. que us facilitar脿 l’impr茅s per poder sol.licitar la inscripci贸


TALLER DE TEATRE MUSICAL L鈥橝FAIC col路labora amb l鈥橧nstitut amb l鈥檃ctivitat de teatre. Per tal d’accedir a aquestes classes, heu de comentar-ho amb el/la vostre/a tutor/a.  

AFAIC INS CASTELLET

Treballant pel futur dels nostres fills