Segona fase d’admissió a cicles


Places vacants a cicles formatius, un cop finalitzada la matrícula i la llista d’espera:

– CFPM IC10 – Sistemes microinformàtics i xarxes (MATÍ): 4 places
– CFPM QU20 – Operacions de laboratori (MATÍ): 18 places
– CFPM EO20 – Construcció (MATÍ): 9 places
– CFPS ICB0 – Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (TARDA): 11 places (Molt important: aquest cicle apareix a l’aplicatiu de preinscripció erròniament en torn de matí. S’IMPARTEIX EN TORN DE TARDA)

Quins són els passos a seguir per a la segona fase d’admissió?

Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d’admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d’espera. Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.

El període per presentar l’ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és del 2 al 6 de setembre de 2021.

Per accedir-hi cal que t’identifiquis amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d’edat, o el del teu tutor referent si ets menor d’edat.

Pots introduir fins a cinc peticions més d’entre els centres i cicles amb oferta de vacants en la segona fase d’admissió. En aquestes segons fase d’admissió les sol·licituds s’ordenen d’acord amb la qualificació mitjans dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés.

Pots consultar les assignacions finals a la nostra web (http://inscastellet.cat) o a la del Departament d’Educació (https://preinscripcio.gencat.cat) a partir del 7 de setembre de 2021.