Presentació de la Directora (Teatre)


A Sant Vicenç hi ha tradició teatral. De fa molt i molt temps. I és normal que els nanos de l’Institut Castellet també entrin en aquest món que molts han viscut de ben petits.

teatre2

Ja fa molts anys que s’hi fa l’activitat extraescolar de Teatre, al centre, i ha donat i dóna la possibilitat de gaudir de les Arts Escèniques a tots els nens que tinguin temps i ganes d’entrar en aquest món fantàstic que és el Teatre. Tant si forma part de la seva tradició familiar com si no.

Personalment fa set anys que un programa de la Diputació amb l’Institut del Teatre, em va permetre accedir a l’activitat com a directora. Us he de dir que sóc molt feliç de veure com els joves entren en l’activitat amb il.lusió, com creen un grup d’amics units per un esforç col.lectiu i com treballem amb gust per al poble i les seves persones quan cal. Narracions de contes, presentacions públiques, actuacions a la llar d’avis…són activitats que exportem amb gust.

El grup s’ha integrat al centre d’una manera senzilla i profitosa per ambdues bandes. L’Institut sempre ha estat obert a qualsevol proposta o demanda que li hem fet i això ha enriquit el projecte.

D’altra banda, aquest curs la Diputació s’ha retirat del projecte (les famoses retallades!) i això ha fet perillar l’activitat, però la tossuderia i esforç de pares, mestres, alumnes i ajuntament, ha fet que haguem pogut salvar-la i n’estem molt orgullosos!

Com sempre hem acabat un altre curs, hem fet una altra estrena i estem ben satisfets de la feina feta. El grup està obert a qualsevol alumne del centre i esperem amb candeletes el nou setembre per tornar-nos a veure les cares i descobrir-ne de noves.

Ada Andrés Arisa