2n Premi Descobrint Castellet. Art i Realitat Virtual FIET 2024   Actualitat recent!

El nostre projecte ‘ᴅᴇsᴄᴏʙʀɪɴᴛ ᴄᴀsᴛᴇʟʟᴇᴛ. ᴀʀᴛ ɪ ʀᴇᴀʟɪᴛᴀᴛ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ’ ha rebut el 2n PREMI al concurs de projectes d’innovació pedagògica amb tecnologies digitals del FIET 2024 – FÒRUM INTERNACIONAL D’EDUCACIÓ I TECNOLOGIA FIET
‘ᴅᴇsᴄᴏʙʀɪɴᴛ ᴄᴀsᴛᴇʟʟᴇᴛ. ᴀʀᴛ ɪ ʀᴇᴀʟɪᴛᴀᴛ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ’ és el resultat d’un intens treball en equip, que involucra 8 àrees curriculars, 11 professors i 160 alumnes. Generarà 5 vídeos 360°, un recorregut virtual pel conjunt monumental de Castellet i una experiència immersiva que explicarà la transformació de l’ermita al llarg de la història.
El projecte ha estat possible gràcies a aliances estratègiques amb Edul@b Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Immersium Studio, El Globus Vermell, Fundació Mies van der Rohe i Fundació Joan Miró. I gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’AFAIC Ampa Ies Castellet. Moltíssimes gràcies a tots!!!


Estada lingüística a Irlanda 1r CFGM SMIX.

Els alumnes de 1r de CFGM SMIX – Sistemes Microinformàtics i Xarxes han fet una estada lingüística a Irlanda. Aquest cicle participa en el Pla d’Impuls de les Llengües Estrangeres a FP i els alumnes de 1r han viatjat a Dublín per millorar i posar en pràctica els seus coneixements d’anglès. Una estada impressionant!


Descobrint Castellet a TV3   Actualitat recent!

El nostre projecte ‘ᴅᴇsᴄᴏʙʀɪɴᴛ ᴄᴀsᴛᴇʟʟᴇᴛ. ᴀʀᴛ ɪ ʀᴇᴀʟɪᴛᴀᴛ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ’ al TN migdia de TV3 3Cat, després de presentar-lo al Mobile World Congress. Un projecte innovador que compta amb el suport i assessorament d’Edul@b (UOC) Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Immersium Studio, Fundació Mies van der Rohe, Fundació Joan Miró, El Globus Vermell, i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.


Segell Nacional de qualitat eTwinning

Un nou reconeixement als nostres projectes eTwinning. El projecte ᴍʏᴛʜᴏs – ᴍᴏᴅᴇʀɴ ᴀɴᴅ ʏᴏʀᴇ ᴛᴀʟᴇs. ʜᴏᴡ ᴛʜᴇʏ sᴏᴜɴᴅ?’, impulsat des del nostre Departament de Música pels professors Alexis Cabrillana i Amparo Maiques, conjuntament amb dos instituts de Grècia ha obtingut el SEGELL NACIONAL DE QUALITAT. Els alumnes van adaptar un conte clàssic al segle XXI.