Grups confinats


Grups confinats per detecció de positius

Grup Data Inici Data Fi Estat

Presencialitat reduïda grups postobligatoris

A partir del dijous dia 5 de Novembre de 2020 els grups corresponents als estudis post-obligatoris (BAT, PFI, FP) començaran un règim de classes en modalitat híbrida (Parcialment a l’Institut / Parcialment des de casa per videoconferència) en compliment de les directrius del departament d’educació.

QUÈ FEM quan rebem confirmació d’un positiu per COVID-19 al centre?

PROTOCOL

Activem el protocol d’actuació, en coordinació amb el Servei de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut i el CAP Sant Vicenç.

PROVES PCR

Un equip sanitari del CAP Sant Vicenç es desplaça (el mateix dia o l’endemà) al centre per fer proves PCR als alumnes del grup.

QUARENTENA

El grup queda confinat durant 10 dies i passa a fer les classes en modalitat telemàtica.

LA RESTA DE L’ALUMNAT

La resta de l’alumnat pot assistir al centre amb tota normalitat. Pel que fa als germans o familiars convivents dels alumnes confinats, tot i que el protocol estableix que poden assistir al centre amb normalitat, per prudència demanem a les famílies que es quedin a casa com a mínim fins a saber el resultat de la PCR.

RECORDEM MESURES

Insistim en la importància que tots mantinguem les mesures de protecció i, sobretot, que ningú no assisteixi al centre si presenta símptomes compatibles amb COVID-19.

PER MÉS INFORMACIÓ

Consulteu el Canal Salut- informació per a les famílies