Diploma a la millora de la qualitat educativa ISO 9001


El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya reconeix la contribució de l’Institut Castellet a la millora de la qualitat educativa i rep aquest diploma com a reconeixement per l’obtenció de la ISO 9001 en el marc de la XVIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament.

Agraïment a tota la comunitat educativa de l’Institut Castellet, a l’alumnat i a les famílies, i molt especialment a l’AMPA Ampa Ies Castellet, per les constants aportacions i implicació demostrada. Al professorat i personal del centre, per la bona predisposició al canvi i per haver integrat com a part essencial de la seva tasca l’objectiu de la millora contínua. I a tots els companys de les xarxes de Qualitat, per l’aprenentatge rebut i pel suport i ànim que sempre ens heu donat.
Amb la certificació culminem una etapa d’intensa reflexió col·lectiva, que ens ha portat a repensar-ho tot, a desaprendre i a canviar la mirada, que sovint ens ha situat lluny de la zona de confort, però que ens ha obert noves i estimulants expectatives de cara al futur. Moltíssimes gràcies!!!