Beques i ajuts a l’estudi


NESE

Podeu demanar ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiuBEQUES NESE

 

POSTOBLIGATORI

Podeu demanar beques per a cursar el Batxillerat, Cicles Formatius i PFI en el nostre Institut.

* Requisit per a l’alumnat que cursarà 1r de Batxillerat: heu de tenir una nota mitjana de l’ESO  de 5,50. (Podeu trobar la nota mitjana al document “Historial acadèmic” que us vam lliurar a final de curs, juntament amb el resguard del títol. Si no el teniu, us el donarem a oficines).

* Procediment de sol·licitud: s’ha de fer per internet i al final del procés heu d’imprimir el resguard i guardar-lo. No heu de portar res a l’institut.

* Passos a seguir:

– Entra a aquest enllaç: Beques Postobligatori Generalitat de Catalunya

 

CONVOCATÒRIA DE BEQUES I AJUTS A L’ESTUDI

Document per la convocatòria de beques i ajuts a l’estudi. Model_alegacions

 

PRESENTACIÓ AL·LEGACIONS

– Presencialment al re​gistre d’aquests Serveis Territorials, amb cita prèvia a ovt.gencat.cat (Clicar “Cita prèvia” – “Educació” –  “Registre administratiu”)

– Per correu electrònic a: alumnes_ccentral.educacio@gencat.cat

Assumpte: Al·legació beca general

Text: Nom, cognoms, DNI/NIE alumne/a i centre on estudia

Adjunt: imprès al·legació (*) i documentació justificativa (**)

(*) El trobareu a:

educacio.gencat.cat , a l’apartat Serveis – Beques – Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris en l’apartat “La teva beca, en 9 passos” en el punt “6. Comprovem els requisits acadèmics”, clicar a “formulari”, llavors clicar el “pas 3” , clicar  “Per correu electrònic” i clicar “Convocatòria de beques i ajuts a l’estudi. Curs 20__-20__. Al·legacions

Al vostre centre educatiu

(**) Si s’aporten documents originals, després serà obligatori enviar-los per correu postal certificat a: ST Catalunya Central – Negociat de l’Alumnat – Ctra. de Vic, 175 – 08243 Manresa